مشاهده سبد خريد
تعداد نام كالا قيمتD
محصولات و خدمات فرات ماركت
اخبار و مقالات و خواندنيهاي فرات ماركت

ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor

● » » ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor

خرید « ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor » از طريق فروتل ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من وسيله اي ساده با كارآيي بالا ميباشد

As Seen On TV
توضیحات مربوط به ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من :
ماساژور با پورت یو.اس.بی وسیله ای ساده اما با کارآیی بالا میباشد که خستگی عضلات دست، گردن و کمر شما را با اتصال به پورت یو.اس.بی کامپیوتر برطرف کرده و خستگی ناشی از کار با کامپیوتر را از بین می برد. حتماً برای شما هم پیش آمده که ساعتها هنگام کار با کامپیوتر احساس خستگی میکنید، پس با اتصال راحت این دستگاه اقدام به ماساژ عضلات خود نمایید و پس از دقایقی با به گردش در آوردن خون در رگها احساس شادابی و نشاط کنید.
* نصب آسان
* طراحی زیبا
* ویبره قدرتمند
* رفع خستگی عضلات ناشی از کار با کامپیوتر
* ...
* دارای گواهی استاندارد CE و FC اروپا و آمریکا.
بهترین وسیله برای بیرون راندن خستگی
از بدن بعد از یک روز سخت کاری
ریلکـس کردن عضلات , بدن و صورت .
رفع خستگی بدن , گردن , پا , زانو و حتی آرتروز پا
مطابق با استاندارد های اروپا CE
مناسب برای رسیدن به آرامش بعد از یک روز کاری سخت
می تواند تجربه یک ماساژ بسیار لذتبخش و موثر
در رفع خستگی و بر طرف نمودن تنش های
باقیمانده در عضلات بدن
امتیازات ویژه این دستگاه که در بالا به آن اشاره شد توانسته مینی ماساژر هوشمند را در جایگاه رقابت با سایر ماساژرها قرار داد زیرا:
مورد استفاده اپراتورهای کامپیوتر ، حسابداران ، کارمندان ، معلمان ، تمامی گروههای سنی بالای 7 سال به ویژه پرسنل با ساعات کار طولانی و
افرادی که در محیط کار زود خسته می شوند.
این محصول بر اساس تئوری نقاط اصلی در طب سوزنی با بهره گیری از تکنولوژی
پیشترفته کشور آلمان در مراحل طراحی وساخت و با اقتباس از کارکرد لرزش و ماساژ باعث فعال شدن سلولها افزایش عمل اکـسیژن
رسانی و تغذیه بیشتر خون که باعث بهبود سلامتی وافزایش طول عمر میگردد ساخته شده است.
این ماساژور هم با باتری و هم با usb
قادر به کار کردن است.
این دستگاه جهت تسکین دردهای عضله ، فلج بلز ، بی حسی موضعی ، سوخت وساز بیشتر چربیهای زیر پوست ، افزایش رشد
موها وتقویت عضلات تمامی نقاط بدن انسان کارائی فراوانی دارد.که تمامی این توانائیهای منحصر به فرد این دستگاه مدیون طراحی ویژه در
ساختار بدنه و موتور پر قدرت آن می باشد..
این دستگاه از جدید ترین محصولات در زمینه مراقبتهای بهداشتی فردی تولید شده با استفاده خلاقانه از علم مهندسی بیونیک ،فیزیک و طب سنتی است ، این دستگاه یک وسیله ضروری جهت حفظ سلامتی در محیط کار ، در حین مطالعه ، زندگی روزمره و ... میباشد.
توانائی استفاده این دستگاه در نقاطی که سایر ماساژرهای برقی غیر قابل استفاده میباشند مانند : زیر چانه- کف سر- زانوها- آرنج - قوزک پا و سایر
امتیازات ویژه این دستگاه که در بالا به آن اشاره شد توانسته مینی ماساژر هوشمند را در جایگاه رقابت با سایر ماساژرها قرار داد زیرا:
این ماساژور هم با باتری و هم با usb
قادر به کار کردن است.
مورد استفاده اپراتورهای کامپیوتر ، حسابداران ، کارمندان ، معلمان ، تمامی گروههای سنی بالای 7 سال به ویژه پرسنل با ساعات کار طولانی و
افرادی که در محیط کار زود خسته می شوند. این محصول بر اساس تئوری نقاط اصلی در طب سوزنی با بهره گیری از تکنولوژی
پیشترفته کشور آلمان در مراحل طراحی وساخت و با اقتباس از کارکرد لرزش و ماساژ باعث فعال شدن سلولها افزایش عمل اکـسیژن
رسانی و تغذیه بیشتر خون که باعث بهبود سلامتی وافزایش طول عمر میگردد ساخته شده است.
این دستگاه جهت تسکین دردهای عضله ، فلج بلز ، بی حسی موضعی ، سوخت وساز بیشتر چربیهای زیر پوست ، افزایش رشد
موها وتقویت عضلات تمامی نقاط بدن انسان کارائی فراوانی دارد.که تمامی این توانائیهای منحصر به فرد این دستگاه مدیون طراحی ویژه در
ساختار بدنه و موتور پر قدرت آن می باشد..
ماساژور طرح شاندرمن
shanderman
orginal اورجینال
مینی ماساژور هوشمند شاندرمن . -سبک-زیبا
-کم مصرف-قابل انعطاف-مناسب برای تمام نواحی بدن
...ضد درد و رفع خستگی عضلانی ...
این دستگاه از جدید ترین محصولات در زمینه
مراقبتهای بهداشتی فردی تولید شده و با استفاده خلاقانه
از علم مهندسی بیونیک ، فیزیک و طب سنتی است
،این دستگاه یک وسیله ضروری جهت حفظ سلامتی در محیط کار
،در حین مطالعه ،زندگی روزمره و ... میباشد.
توانائی استفاده این دستگاه در نقاطی که سایر
ماساژرهای برقی غیر قابل استفاده میباشند مانند :
زیر چانه- کف سر- زانوها- آرنج - قوزک پا
و سایر امتیازات ویژه این دستگاه که در بالا به آن اشاره شد
توانسته مینی ماساژر هوشمند را در
جایگاه رقابت با سایر ماساژرها قرار دهد.
قابل اتصال به usb کامپیوتر به عنوان منبع تغذیه
مورد استفاده اپراتورهای کامپیوتر،حسابداران
،کارمندان،معلمان،تمامی گروههای
سنی بالای 7 سال به ویژه پرسنل با ساعات کار
طولانی و افرادی که در محیط کار زود خسته می شوند.
مینی ماساژور هوشمند شاندرمن . -سبک-زیبا
-کم مصرف-قابل انعطاف-مناسب برای تمام نواحی بدن
-ضد درد و رفع خستگی عضلانی- از کلیه
با این ماساژور در هر زمان و هر مکانی میتوانید
قسمت های مختلف بدن را ماساژ داده و درد
، خستگی و کوفتگی را به راحتی از بین ببرید .
از این وسیله می توانید هر روز در حین کار روزانه
و پس از اتمام کار در منزل برای احساسی
لذت بخش و استراحتی کامل بهره ببرید.
همچنین این ماساژور برای رفع درد
عضلات پا ، کمر ، کتف ، گردن و ... بسیار مفید است.
قابل اتصال به usb کامپیوتر به عنوان منبع تغذیه
یا استفاده از سه باطری نیم قلم
مشخصات کلی:
ماساژور جهت شانه ها و پاها و کمر و پشت و دستها و غیره
دکمه روشن و خاموش
سرعت ویبره : 3600 RPM
بدون نیاز به باتری
فقط با برق یواس بی 4 الی 5 ولت
اندازه : 85*43 میلیمتر
وزن : 147 گرم
اندازه کابل : 1.5 متر

کد کالا :    3-0297

قيمت :  7,000   تومان

خرید « ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor » از طريق فروتل

معجزه گر طراحان
فروتل حلقه اتصال خریدار و فروشنده
بازار خودرو

USB MASSAGOR قیمت خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ارزان ماساژور یو اس بی نمایندگی فروش ماساژور یو اس بی سفارش آنلاین عکـس USB MASSAGOR ویژگیهای USB MASSAGOR فروش عمده USB MASSAGOR نحوه کار ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من پخش عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ارزان ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من پخش عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید با قیمت مناسب ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من آموزش استفاده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من قیمت خرید ماساژور یو اس بی خرید و فروش USB MASSAGOR فارسی خرید آنلاین ماساژور یو اس بی متعلقات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من تله شاپ خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من اصل ماساژور یو اس بی درجه یک متعلقات USB MASSAGOR خرید و فروش خرید پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید عمده ماساژور یو اس بی خرید عمده ماساژور یو اس بی پخش عمده ماساژور یو اس بی خرید با قیمت مناسب USB MASSAGOR تله شاپینگ سفارش فروش عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من کار کردن با USB MASSAGOR خرید با قیمت مناسب ماساژور یو اس بی کار کردن با USB MASSAGOR خرید آنلاین درباره دستگاه ماساژور یو اس بی مناسبترین قیمت USB MASSAGOR خرید ماساژور یو اس بی اصل درباره دستگاه ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من نمایندگی فروش USB MASSAGOR پخش عمده USB MASSAGOR نمایندگی فروش USB MASSAGOR نحوه کار ماساژور یو اس بی نمایندگی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش عمده ماساژور یو اس بی توضیحات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید کلی USB MASSAGOR نمایندگی ماساژور یو اس بی فروش پستی USB MASSAGOR خرید اینترنتی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من محتویات USB MASSAGOR عکـس USB MASSAGOR فروش پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش کلی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من نمایندگی فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید اینترنتی ماساژور یو اس بی نمایندگی فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی اصل خرید آنلاین ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من قیمت فروش ماساژور یو اس بی خرید با تخفیف USB MASSAGOR خرید کلی USB MASSAGOR محتویات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من متعلقات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من USB MASSAGOR نحوه کار USB MASSAGOR فروش ماساژور یو اس بی خرید و فروش خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من با قیمت مناسب تصاویر USB MASSAGOR فروش عمده ماساژور یو اس بی سفارش خرید آنلاین خرید و فروش ماساژور یو اس بی محتویات USB MASSAGOR خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من اصل خرید ماساژور یو اس بی تله شاپینگ خرید USB MASSAGOR با تخفیف خرید با قیمت مناسب ماساژور یو اس بی فروش اینترنتی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درجه یک نحوه کار ماساژور یو اس بی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درجه 1 مناسبترین قیمت ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من آموزش استفاده ماساژور یو اس بی فروش اینترنتی USB MASSAGOR USB MASSAGOR درجه 1 فروش اینترنتی ماساژور یو اس بی خرید آنلاین ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من سفارش آنلاین توضیحات ماساژور یو اس بی فروش فروش اینترنتی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من نمایندگی فروش ماساژور یو اس بی خرید اینترنتی USB MASSAGOR خرید USB MASSAGOR ویژگیهای ماساژور یو اس بی درباره ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من کار کردن با ماساژور یو اس بی تله شاپ خرید USB MASSAGOR اصل آموزش استفاده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من قیمت خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش USB MASSAGOR فروش پستی USB MASSAGOR ماساژور یو اس بی تصاویر ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید و فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ارزان قیمت ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش اینترنتی ماساژور یو اس بی ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor فروش USB MASSAGOR درباره دستگاه ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ماساژور یو اس بی خرید ماساژور یو اس بی با تخفیف خرید USB MASSAGOR با تخفیف خرید درباره ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ارزان USB MASSAGOR نمایندگی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید پستی USB MASSAGOR درباره دستگاه ماساژور یو اس بی خرید ماساژور یو اس بی با قیمت مناسب مناسبترین قیمت ماساژور یو اس بی محتویات ماساژور یو اس بی خرید کلی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش پستی ماساژور یو اس بی خرید ماساژور یو اس بی درباره USB MASSAGOR خرید آنلاین ماساژور یو اس بی خرید ماساژور یو اس بی با تخفیف خرید USB MASSAGOR با قیمت مناسب توضیحات ماساژور یو اس بی راهنمای استفاده از ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید با قیمت مناسب ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش کلی USB MASSAGOR ویژگیهای ماساژور یو اس بی فروش کلی ماساژور یو اس بی خرید USB MASSAGOR با قیمت مناسب عکـس ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش عمده USB MASSAGOR نحوه کار USB MASSAGOR عکـس ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درجه 1 خرید پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ویژگیهای USB MASSAGOR خرید با تخفیف ماساژور یو اس بی خرید پستی ماساژور یو اس بی خرید اینترنتی ماساژور یو اس بی ویژگیهای ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من تصاویر ماساژور یو اس بی قیمت خرید ماساژور یو اس بی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درجه یک قیمت خرید USB MASSAGOR درباره دستگاه USB MASSAGOR کار کردن با ماساژور یو اس بی خرید ارزان USB MASSAGOR فروش پستی ماساژور یو اس بی خرید آنلاین USB MASSAGOR خرید اینترنتی کار کردن با ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید اینترنتی قیمت فروش USB MASSAGOR نمایندگی USB MASSAGOR آموزش استفاده USB MASSAGOR فروش ماساژور یو اس بی توضیحات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من راهنمای استفاده از ماساژور یو اس بی درباره ماساژور یو اس بی خرید پستی تصاویر ماساژور یو اس بی توضیحات USB MASSAGOR خرید USB MASSAGOR USB MASSAGOR درجه یک خرید و فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من با تخفیف متعلقات ماساژور یو اس بی خرید USB MASSAGOR اصل خرید پستی ماساژور یو اس بی مناسبترین قیمت ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید پستی نمایندگی ماساژور یو اس بی خرید آنلاین ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید پستی USB MASSAGOR محتویات ماساژور یو اس بی خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید قیمت فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ماساژور یو اس بی درجه 1 متعلقات USB MASSAGOR خرید عمده USB MASSAGOR خرید کلی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من تصاویر ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ارزان قیمت ماساژور یو اس بی آموزش استفاده ماساژور یو اس بی خرید ارزان ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من USB MASSAGOR درجه 1 مناسبترین قیمت ماساژور یو اس بی خرید با تخفیف ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ارزان قیمت ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من کار کردن با ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش راهنمای استفاده از USB MASSAGOR خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من با قیمت مناسب خرید کلی ماساژور یو اس بی خرید عمده USB MASSAGOR خرید کلی ماساژور یو اس بی راهنمای استفاده از ماساژور یو اس بی توضیحات USB MASSAGOR خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من با تخفیف فروش کلی ماساژور یو اس بی خرید اینترنتی USB MASSAGOR ماساژور یو اس بی درجه 1 خرید آنلاین USB MASSAGOR قیمت خرید USB MASSAGOR محتویات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش اینترنتی USB MASSAGOR خرید با تخفیف USB MASSAGOR نحوه کار ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش کلی USB MASSAGOR خرید اینترنتی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من راهنمای استفاده از ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من مناسبترین قیمت USB MASSAGOR قیمت فروش USB MASSAGOR ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor قیمت فروش ماساژور یو اس بی خرید و فروش ماساژور یو اس بی خرید ارزان ماساژور یو اس بی خرید ارزان قیمت USB MASSAGOR خرید آنلاین خرید ارزان قیمت USB MASSAGOR خرید ماساژور یو اس بی با قیمت مناسب عکـس ماساژور یو اس بی درباره USB MASSAGOR عکـس ماساژور یو اس بی راهنمای استفاده از USB MASSAGOR فارسی USB MASSAGOR درجه یک خرید ارزان قیمت ماساژور یو اس بی متعلقات ماساژور یو اس بی ماساژور یو اس بی درجه یک فروش کلی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من آموزش استفاده USB MASSAGOR خرید با قیمت مناسب USB MASSAGOR نمایندگی USB MASSAGOR پخش عمده ماساژور یو اس بی خرید با تخفیف ماساژور یو اس بی پخش عمده USB MASSAGOR خرید با تخفیف ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید و فروش USB MASSAGOR درباره ماساژور یو اس بی ویژگیهای ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من قیمت فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من تصاویر USB MASSAGOR درباره دستگاه USB MASSAGOR